یک مقام دیگر از اتحادیه اروپا بیان کرد که الان زمان ارزیابی و درک این موضوع است که آیا سیاست ما درست است یا خیر.
به گزارش ایرنا، بر اساس سند تنظیم شده توسط سرویس خارجی اتحادیه اروپا که به رویت روزنامه فایننشال تایمز رسیده است، این بلوک باید به صورت نزدیک با ایالات متحده همکاری کند، دفاع سایبری را تقویت نماید، زنجیره تامین خود را با استفاده از کشورهایی به غیر از چین متنوع سازد و روابط خود را با دیگر قدرت های هند- اقیانوسیه تعمیق بخشد.
به نوشته این روزنامه انگلیسی، ارزیابی چگونگی پاسخ به چالش های فعلی و پیش رو یک امر واجب است و این ها احتمالا واگرایی بین انتخاب ها و مواضع سیاسی چین و اتحادیه اروپا را افزایش می دهد.
پیشنهاد اتحادیه اروپا امروز در نشست وزیران خارجه کشورهای عضو در لوکزامبورگ به بحث گذاشته می شود تا آمادگی برای مناظره رهبران اتحادیه اروپا در نشست روز پنجشنبه آنها باشد. این سیاست همچنین نشان می دهد که سیاست فعلی اتحادیه اروپا که چین را یک «شریک- رقیب- حریف سیستمی» می داند، تغییر خواهد کرد.\xa0
این روزنامه با استناد به سیاست پیشنهادی اتحادیه اروپا نوشت: چین به یک رقیب جهانی قویتر برای اتحادیه اروپا، آمریکا و دیگر شرکای هم عقیده تبدیل شده است.
شی جین پینگ رییس جمهوری چین روز یکشنبه در سخنرانی خود در کنگره حزب کمونیست به موفقیت های سیاست خارجی پکن در مقابله با حمایت گرایی و قلدری کشورهای غربی اشاره کرد و نسبت به دخالت خارجی در تایوان هشدار داد.
یک مقام ارشد اتحادیه اروپا به فایننشال تایمز گفت: این ارزیابی موید آن است که چین تغییر نخواهد کرد. به طور خلاصه باید به سمت منطق رقابت همه جانبه نه تنها از نظر اقتصادی بلکه به لحاظ سیاسی حرکت کرد.
نویسنده: تیم تحریریه روحانی نژاد